За нас


„Анона Трейд“ ЕООД е създадена с вяра в бъдещето на вкусната и здравословна храна!
Ние сме фокусирани в доставка на пресни, замразени и консервирани плодове и зеленчуци към хранително-вкусовата промишленост и през последните 20 години успяхме да спечелим признание на лоялен партньор на успешни български и европейски компании. Работим с мотивация да направим всичко възможно за да посрещнем Вашите бизнес нужди за вкусни и полезни замразени плодове и зеленчуци, отговарящи на Вашите критерии за качество, със сигурност на доставките при фиксирани цени за да съдействаме и улесним вашият производствен план.

/Управителен съвет /

Какво ни вдъхновява…

Ние обичаме здравословните храни! С радост наблюдаваме нарастващата заинтересованост към натуралните продукти и повишеното търсене на удобни и бързи за приготвяне, но все пак полезни храни. Ето защо произвеждаме замразени плодове и зеленчуци, като използваме IQF технология, която запазва вкуса, аромата и витамините на продуктите.

Какво правим за нашите клиенти…

Забелязваме, че колкото по-голяма става конкуренцията между отделните търговски марки, толкова по-важно става изграждането на правилно и добро партньорство. Като ваш отговорен и надежден доставчик на пресни, замразени или консервирани плодове и зеленчуци ние ще намалим негативните последствия от непостоянството на доставки, като освен това предложим продукти, които да подобрят Вашия бранд.

  • Можем да произведем спрямо Ваша спецификация;
  • Можем да пакетираме спрямо Вашите изисквания с етикет и опаковка,който предпочитате;
  • Можем да съхранявяме и да доставим желаните продукти точно и на време;
  • Предлагаме конкурентни цени;
  • Цехът за дълбоко замразяване е разположен в екологично чист регион и с обширни земеделски земи, което ни позволява да замразяване суровината до 24 часа след прибиране на реколтата;
  • Разполагаме с ценна мрежа от контакти, което ни позволява да Ви подсигурим и други висококачествени плодове и зеленчуци от всяка страна по света.

Company Facility